top of page
Nanette profielfoto website 2020.jpg

OVER MIJ

Mijn naam is Nanette de Jong.

Leuk dat je mijn site bezoekt.

Wat je op mijn site ziet is een klein overzicht van wat ik fotografeer, want de praktijk wijst uit dat ik overal enthousiast over kan raken. Ik pak graag alles aan en denk gelijk mee wanneer mij gevraagd wordt om te komen fotograferen.

Fotograferen was al jaren een hobby, maar het duurde toch nog tot 2008 voor ik de stoute schoenen aantrok en mij inschreef voor de Fotovakschool. Hier kwam alles voor mij samen en heb ik van wat ooit als hobby begon, mijn werk gemaakt.

Mijn specialisatie ligt bij Interieur- en Portretfotografie.

Interieurfotografie doe ik voor diverse bedrijven die graag laten zien hoe het eindresultaat op locatie is geworden.

Portretfotografie is een ruim begrip. Dit kan zijn voor particulieren die mij thuis of ergens op een leuke locatie vragen , tot portretten voor bedrijven van hun werknemers. Soms tegen een witte, strakke achtergrond of wat losser terwijl men aan het werk is. In onderling overleg kom ik altijd tot een mooi plan én resultaat. 

CV en Social Media fotografie is zeker iets waar je mij voor kan vragen. Het is belangrijk en je geeft er je visitekaartje mee af.

Ook fotografeer ik graag in de natuur. In opdracht maar ook, als het even kan, lekker zelf met de camera er op uit.

Mijn kracht zit niet alleen in mijn ervaring en expertise maar ook in mijn enthousiasme, creativiteit, zelfstandigheid en nauwkeurigheid.

Ik doe mijn uiterste best om de wensen te vertalen in een mooi beeld en eindproduct.

Graag tot ziens en bel of mail mij gerust als je vragen hebt.

Nanette

 

T:   06 5396 2518

M:  n2jong@xs4all.nl

bottom of page